• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

'Top Duitse autobedrijven naar Witte Huis'

21/11/2018

WASHINGTON (ANP) - De topmannen van de Duitse autofabrikanten Daimler, Volkswagen en BMW brengen spoedig een bezoek aan de Amerikaanse president Donald Trump in het Witte Huis om te praten over handel. Dat meldden ingewijden rond de zaak aan persbureau Bloomberg.

Het gesprek op uitnodiging van Trump zou ergens na komend weekeind plaats moeten vinden. De topmannen zullen volgens de bronnen voorafgaand het gesprek met de Duitse regering overleg voeren.

Trump heeft gedreigd importheffingen op te leggen op Europese auto's en auto-onderdelen, maar vorige week trok hij dit dreigement tijdelijk in. Er zou gewerkt worden aan een nieuw handelsakkoord tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie.

Door: ABM Financial News.

Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.