• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

Harman International sluit partnerschap met Google

24/05/2016

Het Noord-Amerikaanse Harman International (NYSE: HAR), heeft zich in 60 jaar tijd ontwikkeld tot één van ‘s werelds meest gelauwerde en toonaangevende producenten van hoogwaardige audioapparatuur, voor zowel professionals en audiofiele amateurs, als de ‘mobiel verslaafde’ jeugd. Naast iconische hi-fi merken voor huiskamer en studio zoals JBL, AKG, en HarmanKardon, is Harman tevens met afstand marktleider op het gebied van auto audio & infotainment systemen.

Harman International heeft met Google een nieuw audio partnerschap afgesloten. Harman zal voor het nieuwe modulaire mobiele apparaat van Google, de ARA, hoogwaardige audio apparatuur leveren. Daarnaast wordt er samengewerkt aan “project soli”. Soli maakt gebruik van een radar om nieuwe soorten “touchless” interacties, waarbij de menselijke hand een natuurlijke, intuïtieve interface voor apparaten wordt.

Harman International wordt momenteel op de beurs van New York voor USD 75,39 verhandeld.

Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.