• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

Zodiac Aerospace ‘not for sale’

22/04/2016

Het Franse Zodiac Aerospace liet gisteren weten dat het niet te koop is, nadat eerder bekend werd gemaakt dat Safran overweegt om een bod te plaatsen op een grote Europese toeleverancier binnen de luchtvaartindustrie. Een vertegenwoordiger van Zodiac liet in ieder geval weten dat hun bedrijf niet te koop is. Safran wil verder niet reageren op de geruchten.
Zodiac Aerospace is marktleider binnen de mondiale luchtvaartindustrie, maar het bedrijf zal bij het grote publiek bekender zijn om z’n wereldberoemde Zodiac opblaasboten. De nautische activiteiten werden in 2007 afgestoten, en het bedrijf richt z’n focus nu enkel op de ontwikkeling en productie van apparatuur en systemen voor burgerluchtvaarttoestellen, kleinere regionale/zakenjets, helikopters, en diverse toepassingen binnen de ruimtevaart.
Safran opereert op mondiaal niveau en is producent van o.a. vliegtuigmotoren, landingsgestellen, transmissies, infrarood-apparatuur, periscopen, navigatiesystemenen, tactical drones, en allerhande biometrische beveiligingsapparatuur (iris-scanners en vingerafdruk identificatie).

Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.