• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

SKF opent nieuwe fabriek in Mexcio

30/03/2016

SKF gaat een nieuwe fabriek bouwen in Mexico, zo laat het Zweeds bedrijf vandaag weten. SKF (Stockholm: SKFB) is één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van industriële lagers, afsluitingen, actuators, smeermiddelen, en bijbehorende dienstverlening zoals training, onderhoud, technische ondersteuning, en consultancy. De fabriek zal allerhande oplossingen bieden voor afsluitingen (Sealing Solutions) zoals as-afsluiters . Deze fabriek wordt gebouwd in Zapopan en moet zorgen voor de productie uitbreiding van de in de buurt gelegen Sealing Solutions fabriek in Guadalajara. De producten worden voornamelijk gebruikt voor de Automotive OEM’s (original equipment manufacturers) in Noord Amerika.

Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.