• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

Positiewisselingen General Cable

19/06/2015 Deze week werd bekend gemaakt dat Michael T. McDonnell per 1 juli door de raad van bestuur is benoemd tot voorzitter, CEO en lid van de raad van bestuur. McDonnell was voorheen werkzaam bij TPC Group tevens als voorzitter en CEO. McDonnell volgt hiermee Mr. Kenny op, die per 1 juli met pensioen zal gaan. Kenny blijft beschikbaar voor eventuele advisering aan McDonnell en aan de raad van bestuur.
General Cable Corporation richt zich op de fabricage van koper-, aluminium-, en glasvezelbekabeling voor uiteenlopende toepassingen binnen de energiesector (krachtcentrales, nutsbedrijven, olie & gas), communicatie, luchtvaartindustrie, defensie, auto-industrie, transportsector en bouw. Naast de fabricage van kabels is General Cable Corporation ook betrokken bij zogeheten turnkey projects, waarbij het bedrijf niet alleen de hardware levert, maar ook het ontwerp en de gehele installatie van extra high voltage systemen voor z’n rekening neemt.
Momenteel zijn er geruchten dat General Cable in de belangstelling staat van concurrent Prysmian.
Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.