• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

Ingram Micro doet goede zaken in Dubai

19/06/2015
De Noord-Amerikaanse IT distributeur Ingram Micro Inc. (NYSE:IM) liet gisteren weten dat de overname van high-tech distributeurArabian Applied Technology voor het overgrote deel is afgerond. De aankoop van AAT is een belangrijke uitbreiding van Ingram’s activiteiten in de snel groeiende IT markt van het Midden-Oosten, en zal operationeel worden voortgezet onder de naam Aptec Saudi Arabia. De nieuwe aanwinst zal worden ingedeeld binnen de regio Ingram Micro META (Middle-East, Turkey, Africa), en naar verwachting USD 200 miljoen per jaar bijdragen aan de omzet van IM.
Ingram Micro is ‘ s werelds grootste distributeur van IT producten en - diensten. Met meer dan 122 distributiecentra tot z’n beschikking verscheept het bedrijf wereldwijd allerhande tablets, computers, printers, software, accessoires en smartphones naar een klantenbestand van circa 200.000 bedrijven waaronder Staples, Wal-Mart, Bol.com, Media Markt, Office Depot, Best Buy, etc. Het bedrijf wordt momenteel op de beurs van New York voor USD 26,74 per aandeel verhandeld.
Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.