• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

positiewisselingen Investor AB

03/03/2015
Investor AB, het Zweeds conglomeraatbedrijf van de familie Wallenburg, heeft Helana Saxon tot nieuwe CFO van Investors Management Group benoemd. De huidige CFO, Suzanne Ekblom wordt nieuwe CEO van Vectura. Vectura is een onderdeel van Investor Ab. Ekblom maakt al sinds 2012 deel uit als lid van de raad bestuur bij Vectura. Ook Helena Saxon is geen onbekende binnen het bedrijf. Momenteel werkt ze als Investment manager binnen het bedrijf en is ze lid van de raad van bestuur bij Sobi, Molnlycke en Aleris. Vanaf 1 maart zal Saxon de nieuwe functie bekleden.

Zoals reeds eerder aangegeven (NAV Investor AB stijgt door) zal de raad van bestuur Johan Foressell voordragen als voorzitter en CEO. Johan Foressel moet Borje Ekholm opvolgen die ruim 10 jaar deze functie vervulde. Bjorn Ekholm gaat aan de slag in de nieuwe divisie van Investor AB.

Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.