• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

Oil States neemt MMC over

06/01/2015 Afgelopen vrijdag liet Oil States International weten dat het Montgomery Machine Company (MMC) gaat overnemen. Het Amerikaanse Oil States International is een zogeheten oilfield service provider die allerhande materiaal en diensten verleent aan de olie- en gasindustrie. Het leveren van apparatuur voor het boren van olie- en gasputten, het plaatsen van casings om de putten te beschermen en de distributie van pijpleidingen voor het transport zijn slechts een kleine greep uit het assortiment.

MMC is eveneens een toeleverancier binnen de olie en gasindustrie maar dan gericht op het offshore segment. Het hoofdkantoor van MMC is gevestigd in Housten. Details over de deal zijn niet bekend gemaakt. De overname van MMC versterkt de positie van Oil States binnen het offshore segment en heeft diverse synergievoordelen.
Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.