• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

Cameron haalt contract ExxonMobil binnen

04/12/2014
Het Noord-Amerikaanse Cameron Intl. (NYSE: CAM) liet vandaag weten dat het bedrijf een meerjarige samenwerking aangaat metExxonMobil Canada Properties voor het ontwikkelen van Exxon’s Hebron project. Hebron is een offshore olieveld gelegen voor de kust van het Canadese Newfoundland, en bevat volgens recente schattingen een kleine 700 miljoen vaten olie. Exxon zal hier naar verwachting 52 putten gaan boren die vervolgens door Cameron van wellhead equipment zullen worden voorzien. Wellhead equipment bestaat uit allerhande combinaties van afsluitingen, drukregelaars, kranen, etc. die ervoor zorgen dat de olie gecontroleerd wordt afgetapt en wordt verdeeld over verschillende pijpleidingen.

Cameron Intl. ontwikkelt en produceert alle denkbare onderdelen voor een gecontroleerde winning, vervoer en drukregeling van olie en gas. Naast allerhande kranen, kleppen, actuators, verdeelstukken, blowout preventers, en compressoren, levert het bedrijf eveneens apparatuur voor raffinage en reiniging van genoemde grondstoffen.

Het bedrijf wordt momenteel op de beurs van New York voor USD 49,78 per aandeel verhandeld.
Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.