• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

Dictao Adsigner krijgt goedkeuring van NATO

28/11/2014
De Dictao Adsigner van het Franse bedrijf Morpho-Dictao (Safran) is opgenomen in de NATO Information Assurance Product Catalogue (NIAPC). De Adsigner is een applicatie om digitale handtekeningen te creëren met als doel de uitwisseling van online documenten extra te beveiligen. Bankoverboekingen, afsluiten van hypotheken, verzekeringspolissen, en online orders, zijn slechts enkele voorbeelden. De NIAPC is een lijst van digitalebeveilingsproducten die voldoen aan de veiligheidseisen van de NATO, en wordt verstrekt aan alle 28 NATO landen, bondgenoten, en NATO militaire eenheden. Een vermelding in deze lijst is een zeer waardevol uithangbordje voor nieuwe producten, en kan de verkoop van een product zeker ten goede komen.

Morpho-Dictao is een onderdeel van de Franse multinational Safran (Parijs: SAF), en is ’s werelds grootste fabrikant van beveilingsoplossingen zoals biometrische identificatie systemen, bagage controles, en detectieapparatuur voor explosieven. Safran wordt momenteel op de beurs van Parijs voor Euro 52,- per aandeel verhandeld.
Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.