• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

Harman gaat samenwerken met de NBA

23/09/2014

Audiogigant Harman International (NYSE: HAR) heeft onlangs een meerjarig partnership getekend met de NBA, het overkoepelende orgaan van de Noord-Amerikaanse basketball competitie. Hiermee wordt Harman de officiële leverancier van hoofdtelefoons, speakers, en allerhande audioapparatuur voor gebruik bij NBA gerelateerde activiteiten. De samenwerking met de NBA is de zoveelste marketing meesterzet van Harman en zal het bedrijf geen windeieren leggen. De NBA is een wereldwijd fenomeen, en de wedstrijden worden door miljoenen mensen over de hele wereld gevolgd. Alleen al de exposure op televisie is vele miljoenen waard. En dan is er nog de mogelijkheid om je producten via de spelers te pluggen. Sterspelers als LeBron James en Kobe Bryant worden in de VS als halfgoden geëerd, en als zij af en toe een Harman koptelefoon opzetten zal de verkoop zonder twijfel verdubbelen. En dan hebben we het nog niet over de ca. 125.000 NBA stores verspreid over 100 landen en 6 continenten. Het laat zich raden dat we hier spoedig een hele reeks Harman producten zullen aantreffen voorzien van het bekende NBA logo.

Harman is de toonaangevende producent van iconische hi-fi merken als JBL, AKG, en Harman/Kardon. Daarnaast is het bedrijf met afstand marktleider op het gebied van auto audio en infotainment systemen. Harman wordt momenteel op de beurs van New York voor USD 108,-per aandeel verhandeld.
Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.