• Leidenlaan 16, 6229 EZ Maastricht (NL)
  • +31 (0)43 32 85 191
  • Kerkplein 15 bus 3 3620 Lanaken (B)
  • +32 (0)89 84 54 52

Dohmen & Otten Vermogensbeheer opent kantoor in Lanaken (België)

16/09/2014 Op 26 september opent burgemeester Marino Keulen de nieuwe vestiging van Dohmen & Otten Vermogensbeheer aan het Kerkplein in Lanaken. Op tijd van 12 jaar zijn er inmiddels 4 vestigingen van Dohmen & Otten. Naast Maastricht, de bakermat van de dynamische vermogensbeheerder, behoort ook Middelharnis bij Rotterdam en Oosterbeek in de omgeving van Wageningen tot de vestigingsplaatsen.

"Wij beseffen heel goed dat we een uitzondering zijn die de regel bevestigt, in een tijd dat veel collega's het moeilijk hebben", aldus Paul Dohmen, een van de directieleden en tevens woordvoerder."Rendement en groei zijn de succesfactoren voor onze cliënten én onze kantoren."

De Maastrichtenaar Paul Dohmen (49) en de in Heerlen geboren Etienne Otten (49) hebben allebei jarenlange bancaire ervaring en zijn nu ruim twee jaar ook in België actief. Beiden wonen in Lanaken en daarom is om logistieke redenen besloten het kantoor van Hasselt over te brengen naar Lanaken. Er is een forse toename van het aantal Belgische relaties dat het bestaansrecht van het kantoor in dit land rechtvaardigt. Bij Dohmen & Otten zijn in totaal 9 deskundige medewerkers actief. De directie en medewerkers zijn gecertificeerd door en staan ingeschreven in de registers van het Dutch Securities Institute (DSI).

Het kantoor heeft een groei gerealiseerd van 40 miljoen tot bijna een half miljard belegd vermogen. De FSMA, autoriteit voor financiële diensten en markten heeft op 21/8/2012 de vergunning afgegeven voor het Belgisch bijkantoor. De onafhankelijke website vermogensbeheer.nl vergelijkt vermogensbeheerders uit Nederland met elkaar en daar scoren de actieve en succesvolle ondernemers de hoogste waardering van vijf sterren voor hun kantoren in al de provincies waar de vestigingen gesitueerd zijn. Het kantoor rekent tot zijn cliënten met name vermogende particulieren, vrije beroepsbeoefenaren, directeuren grootaandeelhouder, pensioen bvba's, burgerlijke maatschappen en 'tak 23 verzekeringen'. "Wij hanteren het principe van 'schoenmaker, blijf bij je leest'. Wij doen waar we goed in zijn: onze specialisatie is vermogensbeheer. Er bestaat daarmee geen risico van 'overlappende dienstverlening'", aldus Paul Dohmen. (Zie ook www.dohmen-otten.eu)

Bron: Wij Limburg
Wenst u graag vrijblijvend een afspraak? Laat het ons weten.